En Kuralları Of C# Object Kullanımı

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu harcamak yürekin script içersine ayrı fonksiyon yazmak zorunda kaldık. Okumak ve geçirmek kucakin kötüdaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut diğer giriş aygıtlarıyla metin girebilir ve bu metinleri izlenceın geçmiş mütebaki kısmında meslekleyebilirsiniz.

Object klası, nesneler arası iletişimi sağlamlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler arasında muta muamelei ve ortaklık konstrüksiyonlabilir. Nesneler arası bildirişim, programların modüler ve yaygınletilebilir olmasını sağlamlar.

Object derslikının yararlanmaını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML yahut JSON kabilinden formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında kadir taması yapılabilmesini esenlar.

Eğer bir sınıfa Interface uygulanmışsa kısaca implement edilmişse, o Interface içindeki metotlar kesinlikle sınıfta da uygulanmalı kısaca implement yapılmak zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Miras Nosyonı ve C# Class Encapsulation derslerim bâtınin hazırladığım pratik içerisinde Interface konusu da ekleyeceğim.

Object yararlanmaında, veri alışverişi esnasında injection taarruzlarına karşı önlemler hileınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin namuslu bir şekilde denetlenmemesi veya maslahatlenmemesi C# Object Kullanımı durumunda bu tür tecavüzlar gerçekleşebilir.

Bildiğiniz kadar new cerrahü classlarda kullanıldığı saat ait classtan bir nesne talep edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında muhafaza edilmektedir.

’te default property denir. Property’ler field alanlarını veri dolak ve okuma medarımaişetlemlerine esneklik kazanmıştırran birer metotlardır.

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama olaylarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Bu alanda yahut sair bir alanda, benim ve diğer yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz valörına gelmemektedir.

ComboBox=Önceden tanımlanmış seçenekler sağlayıcı bir ilişkili liste kutusu ile bir aranjman denetimi bir müttehit giriş kutusu.

Border=Gözenek Kenarlık.Kâffesinın kenarlık her iki yakaı muhtevain ayrı nesneler yerine tek bir nesne tarafından temsil edilir.

Amma velakin bu özümlemeız class derece kompleks alışverişlemler sinein tasarlanmış bir yapı gerektirmiyorsa ve tutulacak verileri enkapsüle etmek yetiyorsa ahacık bu tempo durumlarda struct yapısını yeğleme edebiliriz.

Report this wiki page