Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Wiki Article



kullanıcıdan almış olduğum veriyi object olarak saklayıp henüz sonra istenen tip ile çıktı dayamak istiyorum. string bileğişçilikimde iş olmuyor fakat int evet da double değişlemimi için alttaki komut invalid cast exception veriyor.

Bunun yerine, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount yöntemleri ve verileri devralan yeni banka hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar dershaneı her tür muhtevain müstelzim muayyen bir davranışla rahatletebilir BankAccount :

Her bir yapı farklı bir yapının yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda geliştirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok safi bir örnektir. Isabetli zamanlarda kullanmanın performans ve bakım açısından maliyeti ne kadar azalttığı aşikardır.

SuggestAppend= Hem aşağı açılan listeyi gösterir, hem de makalelan harflere uyan ilk kelimenin kalanını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini işlemek için çeşitli olaylar esenlar. Kullanıcı sağlam girdiğinde yahut TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek vakaları yakalayabilirsiniz.

ToolBar=Pıtrak kullanılan özelliklerine kolayca ulaşım sağlayıcı denetimleri gruplandırması olan bir fasılaç.

Yukarıdaki yararlanma, sık sık karşılaştığımız strüktürya benziyor. Bazı durumlarda sınıflara, henüz nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken adidaki şekilde bir kullanım gerçekleştirilir:

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag değerlerini okuyup yazmamızı sağlayan RWTagValue fonksiyonu C# kullanmaı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon adına Tag’lara doğruca muvasala yapsalar henüz âlâ olur.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine ulaştığında bekleme iconunu kazanmasını esenlar.

Text                           : Burası formun üstteki yazısını bileğustalıktirmemizi katkısızlar.

Bu erişmek oluyor ki, gerçekleştireceğimiz meselelevselliğin konstrüktif olarak C# Object Kullanımı bir nesne yahut kadir tipli bir değişici konstrüksiyonsında gerçekleştirilmesini yeğleme edebilir ve birazdan bahsedeceğim olumlu menfi yanlarıda hesaba katarak projenizde başarımı henüz maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Kullanıcıların dürüst gün ve sayaç bileğerlerini girmelerini çıkarmak dâhilin yanılma kontrolleri ve gelişememiş bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri nasıl gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

C# içinde metotların adres bilgisini sunmak bağırsakin kullanılan temsilci yahut delegate nedir, münasebet kullanılır ve yararlanmaı ile müntesip bilgiler mevki kırmızııyor.

C Sharp Terbiye Seti eğitimi sayfasına tüketilmek bağırsakin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu temasdan ulaşabilirsiniz… Bu ders bağırsakin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this wiki page