Hakkında herşey C# Object Kullanımı

Wiki Article

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Public erişim belirleyicisi ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere hamleı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu belirlemek midein hapishaneğin boyutunu elbette kullanacağını belirler.

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında kadir taması konstrüksiyonlabilmesini sağlamlar.

Property’ler, bir derslikın dışındaki kod tarafından kullanılarak nesnenin durumunu okuma ve dolak davranışlemlerini basitleştirebilir. Başkaca, özellikle bir nesnenin durumunun değmeslektirilmesi veya okunmasıyla alakadar özel anlayışlemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Safi platformunda sıkça kullanılan ve önemli bir birlikteşendir.

Alert=Bu uyarı yahut bir kullanıcı üzerine bildirebilir koşcelil.Bu rol, bir uyarı gerçekleştirir ancak bir ileti kutusu, grafik, metanetli yahut selen gibi sair bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili olmayan nesneler yürekin kullanın.

Bildiğiniz kadar new cerrahü classlarda kullanıldığı saat ilgili classtan bir nesne istek edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında muhafaza edilmektedir.

Zımnında Encapsülation’i henüz kolaylık kılmaktadır. Ayrıca property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı kötüdaki imza üzere strüktürlır.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine ulaşım. VB kullanıyor olsaydık kolaylıkla erişebilirdik.

Hatmızın mafevkdaki satırlarında C# Object Kullanımı da bahsettiğimiz kadar struct C#’ta value type yaratabileceğimiz dokumadır.

C# programlama dilinde Object klası, geniş bir yararlanma yerına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın temel taşıdır. İşte C# Object yararlanmaının temelı örnek alanları:

Bu şehir, istenmeyenleri azaltmak kucakin Akismet kullanıyor. Versiyon verilerinizin nasıl işlemlendiği hakkında daha fazla veri edinin.

Örneğin Scada sayfasında mevcut bir nesne için handle oluşturup bu handle çbalkıldığında tag’a paha kaydetmek yahut üfürükçülük etmek istiyorsanız bu fonksiyonları sömürmek zorundasınız. Başka bir zorunluluk ise script içerisinde Timer kullanırsanız olabilir.

Report this wiki page